مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان یکی از مهم ترین و اصلی ترین مبحث در نگهداری ساختمان است و همیشه باید مورد بررسی قرار گیرد از آن جایی که دسترسی به نمای ساختمان جهت بررسی میسر نیست شرکت پیچ نما با استفاده از سیستم راپل این کار را آسان می کند.
مقاوم سازی سنگ نما
شرکت پیچ نما برای مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان راه های مختلفی را ارائه می دهد و مهم ترین آن پیچ و رولپلاک نما است. انواع مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان که توسط شرکت پیچ نما انجام می شود:
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با پیچ و رولپلاک نما
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با نبشی
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با تسمه های گالوانیزه
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با چسب سنگ
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با ماده PK
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با ترکیب سیمان سفید و پودر سنگ و چسب بتن
- مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با توری
هر کدام از روش های بالا در جاهای مختلفی در نمای ساختمان جهت مقاوم سازی نما و افزایش ایمنی نما مورد استفاده قرار می گیرد.
برای شروع مقاوم سازی نمای ساختمان ابتدا از روش اصلی مقاوم سازی استفاده می شود یعنی روش پیچ و رولپلاک نما، در صورتی که این روش در نمای ساختمان قابل اجرا نباشد حالا به هر دلیلی، در آن صورت از سایر روش ها برای مقاوم سازی نما استفاده می گردد.
مقاوم سازی نما با پیچ و رولپلاک نما
رایج ترین و مطمئن ترین روش برای مقاوم سازی سنگ نما ساختمان این روش است، این روش اگر به صورت اصولی در نما اجرا گردد تا زمانی که ساختمان هست ایمنی نما کامل هست. شرکت پیچ نما این روش را با استفاده از سیستم راپل انجام می دهد و هزینه اجرا را به حداقل رسانده است
از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اجرای سریع
- قیمت ارزان
- حفظ زیبایی نمای ساختمان، یعنی پیچ و رولپلاک در نما هم رنگ سنگ نمای ساختمان پوشانده می شود و غیر قابل دید است
- امنیت بالا
- ماندگاری دائمی
مقاوم سازی سنگ نما با نبشی
از این روش بیشتر برای جاهایی استفاده می شود که یک طرف سنگ نما را می توان پیچ کرد ولی یک سمت دیگر را نمی توان پیچ کرد مثلا در سنگ های دور پنجره که پیچ و رولپلاک قابل اجرا نیست یا مثلاً برای سنگ های که برای سقف کار شده است یا برای سنگ های که عرض آن ها خیلی کم هست به طوری که نمی توان پیچ و رولپلاک کرد از این روش استفاده می شود
در این روش یک طرف نبشی به سنگ بغل پنجره پیچ و رولپلاک می شود و آن طرف دیگر نبشی با چکش ضربه زده می شود تا روی سنگ بغل پنجره بچسبد و محافظ آن باشد.
مقاوم سازی نما با ورقه های گالوانیزه
برای مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان با ورقه های گالوانیزه ابتدا نیاز است که این ورقه های گالوانیزه به عرض 5 سانتیمتر برش داده شوند که اصولا این کار توسط کانال ساز های کولر انجام می شود و هزینه تهیه آن بر عهده کارفرما است سپس بعد از تهیه این ورق ها و برش کاری، متناسب با سنگ نمای ساختمان، رنگ می شوند.
از این روش بیشتر برای مقاوم سازی سنگ ستون که عرض سنگ های کار شده در آن کمتر از 10 سانتی متر است، استفاده می شود، به این صورت که این ورق ها از هر دو طرف به ستون چسبیده می شود و پیچ و رولپلاک می گردد فاصله این ورقه ها در نما تقریبا یک متر است.
مقاوم سازی نما با چسب سنگ
از این روش بیشتر برای مقاوم سازی نمای رومی استفاده می شود و در قسمت های که ابعاد سنگ کوچک تری دارند مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله برای مقاوم سازی سنگ های دندان موشی خورد استفاده قرار می گیرد از موارد دیگر مثلا زمانی که سنگ نمای ساختمان دارای ترک باشد و قابل پیچ و رولپلاک نباشد حتی با دریل گیربکسی، در آن صورت از چسب سنگ جهت مقاوم سازی نمای ساختمان استفاده می شود. تا علاوه بر مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان از نفوذ آب به پشت سنگ نیز جلوگیری شود.
مقاوم سازی نما با محصول pk
این محصول در برابر کلیه شرایط سخت آب و هوایی مقاوم است و برای مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان که اجرای پیچ و رولپلاک نما میسر نسیت بهترین گزینه است. این ماده خاصیت رنگ پذیری دارد و به راحتی می توان همرنگ نما کرد. این ماده بعد از اجرا حتی چه بسا از خود سنگ هم محکم تر می شود.
این ماده حتی برای پوشاندن روی پیچ ها در نما نیز بهترین است. یا وقتی در نما سنگی دارای ترک زیادی است و اجرای پیچ ممکن نیست با این ماده به راحتی می توان این سنگ را مقاوم سازی کرد.
مقاوم سازی نما با چسب بتن و سیمان سفید و پودر سنگ
این یک روش قدیمی برای مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان است البته باید به این نکته توجه داشت که این روش یکی از مطمئن ترین روش برای مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان است و دلیل آن هم وجود چسب بتن است. ترکیب این سه ماده یعنی سیمان سفید و پودر سنگ و چسب بتن واقعا نه تنها که سنگ نمای ساختمان را مقاوم می کند بلکه نمای ساختمان را نیز آب بندی می نماید. امروزه یک ماده ای به نام رزین جایگزین این ترکیب شده است و به اثبات رسیده است که این ماده جایگزین خیلی خوبی برای این ترکیب است از این ماده برای مقاوم سازی سنگ های آنتیک نیز استفاده می شود.
مقاوم سازی نما با توری
اگر در شرایطی که در نمای ساختمان امکان اجرای پیچ و رولپلاک نما وجود نداشته باشد از روش نصب توری می توان استفاده کرد. این روش بیشتر در مقاوم سازی سنگ های آنتیک استفاده می شود. اجرای این کار به این صورت است که بعد از پهن کردن توری نما، جهت اجرای مقاوم سازی، این توری در نما پیچ و رولپلاک می شود.
مقاوم سازی نمای کامپوزیت
نماهای کامپوزیتی با پیچ یا پرچ در نمای ساختمان اجرا شده است که با گذشت زمان یا به دلایل مختلف بعضی از تیکه های کامپوزیت از نمای ساختمان کنده می شود و به زمین می افتد شرکت پیچ نما با استفاده از سیستم راپل به راحتی به نمای ساختمان دسترسی پیدا می کند و این مدل نما ها را ترمیم می کند و کامپوزیت کنده شده را به جای خود نصب می کند. علاوه بر این کار کلیه قسمت های نما را مورد بررسی قرار می دهد و ایمن سازی می نماید. این شرکت کلیه خدمات مربوط به کامپوزیت نما را انجام می دهد از جمله باز کردن کامپوزیت کل نما یا بازسازی کامپوزیت کل نما.
در بعضی موارد کامپوزیت نما نسبت به شرایط آب و هوای رنگ خود را از دست می دهد و در پی آن اگر اقدامی انجام نگردد کامپوزیت از بین خواهد رفت. شرکت پیچ نما با استفاده از سیستم راپل کامپوزیت نما را به بهترین شکل رنگ می نماید.
مقاوم سازی نما با راپل بدون داربست
شرکت پیچ نما، کلیه خدمات مقاوم سازی نما را با استفاده از طناب انجام می دهد، یعنی دیگر نیازی به نصب داربست یا جرثقیل و غیره نیست. این شرکت با استفاده از سیستم راپل به راحتی نمای ساختمان را محکم سازی می کند، از مزیت های استفاده از راپل در مقاوم سازی نما می توان به موارد زیر اشاره کرد
- هزینه اجرا پایین
- اجرای با کیفیت
- هماهنگی راحت برای اجرای کار
- اجرای سریع و بدون وقفه
- دسترسی سریع
مقاوم سازی سنگ نمای ساختمان را جدی بگیرید تا مجبور به پرداخت خسارات های سنگین نشوید.